För att inte skicka lösenord i klartext i mail så är det mycket bättre att använda vårt verktyg för säkra lösenordsutskick.
Det är möjligt att ställa in hur många gånger en länk skall kunna användas samt hur länge den skall finnas kvar innan informationen tas bort.

Du hittar verktyget på följande länk:
https://pwpush.cygate.io/

För att skicka ett lösenord till oss så fyller du enkelt i lösenordet i textrutan:

När du har fyllt i lösenordet så klickar du på knappen “Encrypt Message” och då genereras en länk i en ny ruta som ser ut så här:

Nu kan du markera länken, kopiera den och sedan kan du skicka den i till exempel ett mail till oss.

Kolla så att länken ser ut ungefär så här:
https://pwpush.cygate.io/#/s/ea816003-dd6c-45ab-9adb-f9721df2a678/01mCOslPsnqtUeB1cxYUfn

Om den ser ut så här så är det inte rätt länk du har kopierat:
https://pwpush.cygate.io/

Tänk på att inte klicka på länken ifall du inte har ändrat antal visningar på den för då kommer den att sluta fungera innan vi hunnit ta del av lösenordet!

Det alternativet är “One-time download” och om ibockat går det endast att öppna länken EN gång om urbockat går det att öppna länk/meddelandet hur många gånger som helst under tidsperioden man har valt!

För att ställa in hur länge den skall finnas kvar innan informationen tas bort så bockar du i One Hour, One Day eller One Week: