Vill du ändra, lägga till eller ta bort en DNS-pekare kan du göra detta i kontrollpanelen för Telia DNS.

1. Logga in i kontrollpanelen genom att ange ditt användarnamn och lösenord.

2. I menyn högst upp välj menyn för DNS.

3. Klicka på DNS-editor

4. Klicka på ikonen för att välja vilket av dina domännamn du vill redigera om du har flera domännamn.

5. Vill du redigera en befintlig pekare väljer du knappen Redigera till höger om pekaren i fråga. Skriv in den nya datan och spara. Vill du lägga till en ny pekare klickar du på knappen Lägg till.